Baronan blogi

Valmennusyritys Koutsien toimitusjohtaja Markus Apuli on työskennellyt ravintola-alalla jo yli 22 vuotta. Silti hän on koko muun alan mukana aivan uuden edessä. Lue Markuksen blogista pohdintaa ravintoloiden nykytilanteesta.
->
Blogit | Markus Apuli | 15.06.2020

Ravintola-alan nousu on meidän käsissämme

Työelämä Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola HoReCa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan takia meidän täytyy miettiä yhdessä, miten tuemme palvelualan yrityksiä ja sen työntekijöitä.
->
Blogit | Johanna Wegelius | 30.03.2020

Suomen palvelualojen poikkeustilan ahdinkoa ei poisteta kilpailemalla

Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona Yhdessä tekeminen Poikkeustila

Koronavirus tuli ja laittoi ravintola-alan todelliseen testiin. HoReCan asiakkuusjohtaja Katri Lempinen jakaa blogissaan muutaman havainnon alasta sen synkimmällä hetkellä. Yksi asia on selvää – me selviämme tästä yhdessä.
->
Blogit | Katri Lempinen | 23.03.2020

Nyt on se hetki, kun me näytämme, mistä meidät on tehty

Työelämä Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona Yhdessä tekeminen Poikkeustila

Ravintola-ala kaipaa sinun apuasi! Koko Suomi ja sen talous on poikkeustilassa koronaviruksen jyllätessä ja matkailu- ja ravintola-ala tuntee sen nahoissaan.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 17.03.2020

Ravintola-ala kaipaa apuasi!

Työelämä Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona

Pobre on tarina omiin unelmiin uskomisesta, rohkeudesta ja ystävyydestä. Sympaattinen ja rouheasti sisustettu Pobre avattiin Kampin kortteliin tammikuussa 2018. Pobren perustajat ”the Pobre guys”, tulivat Suomeen syksyllä 2009 ensimmäisten nyt Baronan kuuluvan Opteamin Filippiineiltä rekrytoimien kokkien joukossa.
->
Blogit | Maija Kainulainen | 07.02.2019

Pobren tarina: Kokkaa sydämesi pohjasta

Kansainvälisyys Hotelli ja Ravintola

Rekrytointi on haastavaa - usein etsitään yli-ihmistä tai samanlaista kuin edeltävä työntekijä. Kokonaispotentiaalia palkkaamalla voisi onnistua paremmin.
->
Blogit | Ilkka Lagerström | 08.05.2017

Valinnan vaikeus – miksi rekrytointi takkuaa?

Rekrytointi IT Hotelli ja Ravintola

No More Posts