Baronan blogi

Hotelli- ja ravintola-ala on muutoksen kourissa. Erityisesti keskijohtoa on syytä valmentaa, jotta työntekijät eivät kuormitu liikaa alan murroksessa.
->
Blogit | Markus Apuli | 06.04.2021

Hotelli- ja ravintola-alan päättäjä, muista valmentaa keskijohtosi

Tulevaisuuden työ Työyhteisö asiantuntijapalvelut Hotelli ja Ravintola HoReCa työuravalmennus

Hallituksen asettama koronasulku lisää alan tekijöiden haasteita. Riskit selätetään työnhaun sparrauksella ja valmennuksilla.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 12.03.2021

Koronasulku on inhimillinen kriisi - työnhaun sparraus ja valmennukset auttavat eteenpäin

Työhyvinvointi Alanvaihto Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Moni horeca-alan ammattilainen miettii alanvaihtoa. Miten innostamme, motivoimme ja sitoutamme alan ihmisiä koronan jälkeisessä maailmassa?
->
Blogit | Katri Lempinen | 11.03.2021

Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstön sitouttaminen vaatii vuorovaikutusta ja valmentamista

Työhyvinvointi Tulevaisuuden työ Alanvaihto Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Epävarmuus ja muuttuvat tilanteet ovat koetelleet Resteliä koronavuoden aikana. Restel joutui pahimmillaan lomauttamaan 70 prosenttia työntekijöistään.
->
Blogit | Eeva Louko | 11.02.2021

Lomautukset haastavat hotelli- ja ravintola-alaa - Barona: "Tuemme asiakkaitamme liiketoiminnan murroksessa"

b2b Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Fiksulla suunnittelulla on nyt jos koska paikkansa. Tällä hetkellä kilpaillaan asiakkaista, mutta pian kilpaillaan myös henkilökunnasta.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 11.12.2020

Ravintola-ala: nyt jos koska on tärkeää aloittaa henkilöstön optimointi

Hotelli ja Ravintola HoReCa

Henkilöstön optimointi on paljon muuta kuin työvuorosuunnittelua, se on lisäksi myös kokonaisvaltaisen laadun optimointia.
->
Blogit | Markus Apuli | 23.11.2020

Ravintola-alan henkilöstön optimoinnissa nostetaan tapetille ihmisten hyvinvointi

Hotelli ja Ravintola HoReCa

Baronan ravintola-alan toimialajohtaja Mikael Nuotio uskoo yhteisön ja yksilöiden voimaan ravintola-alan tukemisessa vaikeina aikoina.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 30.10.2020

Jokainen meistä voi auttaa ravintola-alaa

Työelämä Hotelli ja Ravintola Vastuullisuus Korona HoReCa

Burger Kingillä järjestetään joka syksy suuri rekrytointikampanja, kun opiskelijat lähtevät uusiin haasteisiin. Miten syksyn 2020 kampanja meni?
->
Blogit | Niina Pietilä | 26.10.2020

Täysin Kingi rekrytointikampanja

Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona HoReCa

Tackork Nauvo on majoitustoimintaan erikoistunut marjatila Nauvossa. Kesällä 2020 huomattiin työvoimapulaa ja Baronan kautta löysivät kaksi uutta kokkia.
->
Blogit | Niina Pietilä | 22.10.2020

Kokille töitä vain neljässä päivässä

Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona HoReCa

Valmennusyritys Koutsien toimitusjohtaja Markus Apuli on työskennellyt ravintola-alalla jo yli 22 vuotta. Silti hän on koko muun alan mukana aivan uuden edessä. Lue Markuksen blogista pohdintaa ravintoloiden nykytilanteesta.
->
Blogit | Markus Apuli | 15.06.2020

Ravintola-alan nousu on meidän käsissämme

Työelämä Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola HoReCa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan takia meidän täytyy miettiä yhdessä, miten tuemme palvelualan yrityksiä ja sen työntekijöitä.
->
Blogit | Johanna Wegelius | 30.03.2020

Suomen palvelualojen poikkeustilan ahdinkoa ei poisteta kilpailemalla

Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona Yhdessä tekeminen Poikkeustila

Koronavirus tuli ja laittoi ravintola-alan todelliseen testiin. HoReCan asiakkuusjohtaja Katri Lempinen jakaa blogissaan muutaman havainnon alasta sen synkimmällä hetkellä. Yksi asia on selvää – me selviämme tästä yhdessä.
->
Blogit | Katri Lempinen | 23.03.2020

Nyt on se hetki, kun me näytämme, mistä meidät on tehty

Työelämä Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona Yhdessä tekeminen Poikkeustila

No More Posts