Kokille töitä vain neljässä päivässä

tackork nauvo_kuva

Tackork Gård & Marina on kuvankauniin Nauvon saaristoalueella sijaitseva matkailupalveluja tuottava marjatila, joka tarjoaa sekä yksityiseen käyttöön että yrityksille paikan lomailuun tai räätälöityjen tilaisuuksien järjestämiseen. Kesän alussa Tackorkissa syntyi tarve lisäkäsille ja kumppaniksi valikoitui Barona. 

Tackork Gård & Marina on auki ympäri vuoden, mutta kesäisin toiminta laajenee asiakaskunnan lisääntyessä ja vierasvenesataman täyttyessä kesälomalaisista.  

Tavallisesti Tackorkissa työskentelee 1015 henkeä, mutta alkukesästä 2020 tilalla huomattiin, että kokille voisi olla tarvetta. Tackorkin Arttu Määttä otti yhteyttä Baronaan ja osaava kokki löytyi työhön ennätyksellisen nopeasti.  

Koronatilanteen ja sen aiheuttamien lomautusten vuoksi työvoimaa oli vapautunut muista tehtävistä ja yhteistyöstä vastanneella Marja Velinillä oli tämän vuoksi mielessään välittömästi sopiva kandidaatti täyttämään kokin positio.  

Kesän aikana tarve syntyi myös toiselle osaavalle käsiparille ja yhteistyössä Baronan kanssa löydettiin nopealla aikataululla myös toinenkin kokki Tackorkiin. 

– Barona valikoitui kumppaniksi, koska Baronalta saimme siihen tietynlaisen laatutakuun ja nopeuden, kommentoi Arttu.  

Nopeudesta kertoi se, kun Tackork otti Baronaan yhteyttä torstaina, ja jo seuraavana maanantaina ensimmäinen kokki pääsi aloittamaan uudessa työssään. Prosessi saatiin siis hoidettua todella suoraviivaisesti, eikä erillistä rekrytointikampanjaa tarvinnut järjestää. 

Sen lisäksi, että kiitosta saatiin rekrytointiprosessin nopeudesta ja tehokkuudesta, Arttu oli erityisen tyytyväinen myös yhteydenpitoon ja käytössä oleviin järjestelmiin.  

 Aina sai yhteyden, kun oli jotain kysyttävää ja myös järjestelmät olivat helppoja käyttää. Koska Barona on tehnyt tätä kauan, he osaavat tämän prosessin. He ovat hioneet sen huippuunsa!  

Kiitos sujuvasta yhteistyöstä Tackork Gård & Marina!

barona_tackork_final_2-1

Haluaisitko tietää lisää hotelli- ja ravintola-alan rekrytointipalveluista? Palvelumme ja yhteystiedot löydät klikkaamalla!

Hotelli- ja ravintola-ala

Aiheet: TyöelämäHotelli ja RavintolaKoronaHoReCa