”Mikä ihmeen Avialogis?” – uusi logistiikkakeskus aukeaa 2022

Pienten ja keskisuurten mukautuva kumppani

Viimein olemme päässeet sen kertomaan: Baronan logistiikan toimialalle rakennetaan uusi päämaja Vantaan Viinikkalaan, Kehä III:n varrelle, mahtavien liikenneyhteyksien päähän.

Uuden logistiikkakeskuksemme nimi on Avialogis, ja se avautuu toiminnalle kahdessa vaiheessa vuoden 2022 loppuun mennessä.

Lue tiedote: Baronan varastopalvelut laajenevat merkittävästi – investoimme isoon logistiikkakeskukseen Vantaalla

Tällaisesta uutisesta on ollut hienoa päästä kertomaan koronan keskellä. Koronan vaikutus varastopalveluiden toimialaan ei ole ollut lamauttava vaan tarjonnut esimerkiksi verkkokauppojen liiketoiminnalle uusia kasvun mahdollisuuksia, joiden hyödyntämisessä keskuksemme tulee olemaan tärkeässä osassa.

Ilmakuva: Avialogis

Varastopalveluiden lisäksi Avialogikseen muuttaa ulkoistamisen ja henkilöstövuokrauksen liiketoimintamme sekä alan suurin yksityinen koulutuskeskuksemme, jossa koulutamme vuosittain yli 250 uutta logistiikka-alan ammattilaista.
 

FiksuSTI saman katon alla

Uuden logistiikkakeskuksen hyödyt tulevat muun muassa saman katon alla toimimisesta sekä uudesta varastonhallintajärjestelmästä, jonka kehittämisessä olemme olleet mukana. Uudessa keskuksessa pystymme luomaan kokonaan uudenlaisia prosesseja, joiden avulla voimme toimia joustavammin. Kun prosesseilla saadaan huomioitua erilaisia lähtökohtia helpommin, asiakkaan tarpeet voidaan toteuttaa tehokkaammin.

Nopeuden, laadun ja tehokkuuden paraneminen tulevat hyödyttämään sekä nykyisiä että uusia asiakkaitamme.

Yhä useammat pienet ja keskisuuret yritykset tulevat saamaan meistä sen kumppanin, joka mukautuu heidän liiketoimintansa vaatimuksiin ja hyvän asiakaspalvelun tuottamiseen niin tavallisissa tavarantoimituksissa kuin suoraan loppuasiakkaita palvelevassa verkkokauppatoiminnassakin.
 

Hyvät yhteydet ja vastuullinen toiminta

Seinien sisällä tapahtuvien asioiden lisäksi uudelle logistiikkakeskukselle tärkeää on tietysti myös sen sijainti.

Käytännöllinen sijainti pääväylien välittömässä läheisyydessä

Avialogis rakennetaan Vantaan Viinikkalaan Turvalaaksonkujalle. Se on keskeisellä paikalla Kehä III:n varrella Tuupakan ja Viinikkalan liittymän välittömässä läheisyydessä, joten rakennustöiden etenemistä tulee olemaan helppo seurata kehätieltä ohi ajaessa.

Keskuksesta on hyvä yhteydet kaikille pääväylille, Vuosaaren satamaan sekä lentoasemalle. Siksi keskuksen varastopalvelut tulevat sopimaan kaikenlaisille asiakkaille niin pääkaupunkiseudulla kuin muualla Suomessa.

Sujuvampien yhteyksien ja tehokkaamman varastotoiminnan lisäksi uudessa keskuksessa hyvää tulee olemaan ajanmukaiset vastuulliset ja ympäristöystävälliset ratkaisut, jotka tulevat hyödyttämään paitsi meitä palveluiden tarjoajana, myös asiakkaitamme ja työntekijöitämme.

Tulemme kertomaan hankkeen etenemisestä aktiivisesti ja vastaamme mielellämme kaikenlaisiin kysymyksiin jo nyt. Siispä: tilaa uutiskirje tai ota yhteyttä.

Avialogis – tulevaisuuden logistiikkapalvelut

Aiheet: Logistiikkasisälogistiikkavarastopalvelut