Baronan blogi

Hallituksen asettama koronasulku lisää alan tekijöiden haasteita. Riskit selätetään työnhaun sparrauksella ja valmennuksilla.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 12.03.2021

Koronasulku on inhimillinen kriisi - työnhaun sparraus ja valmennukset auttavat eteenpäin

Työhyvinvointi Alanvaihto Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Moni horeca-alan ammattilainen miettii alanvaihtoa. Miten innostamme, motivoimme ja sitoutamme alan ihmisiä koronan jälkeisessä maailmassa?
->
Blogit | Katri Lempinen | 11.03.2021

Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstön sitouttaminen vaatii vuorovaikutusta ja valmentamista

Työhyvinvointi Tulevaisuuden työ Alanvaihto Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Epävarmuus ja muuttuvat tilanteet ovat koetelleet Resteliä koronavuoden aikana. Restel joutui pahimmillaan lomauttamaan 70 prosenttia työntekijöistään.
->
Blogit | Eeva Louko | 11.02.2021

Lomautukset haastavat hotelli- ja ravintola-alaa - Barona: "Tuemme asiakkaitamme liiketoiminnan murroksessa"

b2b Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Vallitseva koronatilanne vaikuttaa selkeästi teollisuuden kunnossapito- ja projektipuolella. Tulevia huoltoseisakkeja on peruutettu ja siirretty syksylle.
->
Blogit | Markku Leinonen | 31.03.2020

Varmistamme huolto-, asennus- ja kunnossapidon toiminnot epävarmanakin aikana

Kunnossapito b2b teollisuus Korona Poikkeustila Covid-19

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan takia meidän täytyy miettiä yhdessä, miten tuemme palvelualan yrityksiä ja sen työntekijöitä.
->
Blogit | Johanna Wegelius | 30.03.2020

Suomen palvelualojen poikkeustilan ahdinkoa ei poisteta kilpailemalla

Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona Yhdessä tekeminen Poikkeustila

Etätyön määrän yllättävä nousu on vaatinut yrityksiä toimimaan ketterästi – myös IT:n näkökulmasta. Vaikka etätyöskentely onkin jo monella alalla, erityisesti toimistotyöläisten keskuudessa arkipäivää, IT-infrasta vastaavien henkilöiden päät se on laittanut pyörälle: ikinä ennen yritysten IT-infraa ei ole koeteltu yhtäaikaisesti näin isossa mittakaavassa!
->
Blogit | Tomi Lindroos | 25.03.2020

Yritykset poikkeustilassa - mitä se tarkoittaa IT:n näkökulmasta?

Organisaation muutostilanteet IT Korona Poikkeustila

Koronavirus tuli ja laittoi ravintola-alan todelliseen testiin. HoReCan asiakkuusjohtaja Katri Lempinen jakaa blogissaan muutaman havainnon alasta sen synkimmällä hetkellä. Yksi asia on selvää – me selviämme tästä yhdessä.
->
Blogit | Katri Lempinen | 23.03.2020

Nyt on se hetki, kun me näytämme, mistä meidät on tehty

Työelämä Ajankohtaista Hotelli ja Ravintola Korona Yhdessä tekeminen Poikkeustila

No More Posts