Baronan blogi

Hallituksen asettama koronasulku lisää alan tekijöiden haasteita. Riskit selätetään työnhaun sparrauksella ja valmennuksilla.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 12.03.2021

Koronasulku on inhimillinen kriisi - työnhaun sparraus ja valmennukset auttavat eteenpäin

Työhyvinvointi Alanvaihto Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Moni horeca-alan ammattilainen miettii alanvaihtoa. Miten innostamme, motivoimme ja sitoutamme alan ihmisiä koronan jälkeisessä maailmassa?
->
Blogit | Katri Lempinen | 11.03.2021

Hotelli- ja ravintola-alan henkilöstön sitouttaminen vaatii vuorovaikutusta ja valmentamista

Työhyvinvointi Tulevaisuuden työ Alanvaihto Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Epävarmuus ja muuttuvat tilanteet ovat koetelleet Resteliä koronavuoden aikana. Restel joutui pahimmillaan lomauttamaan 70 prosenttia työntekijöistään.
->
Blogit | Eeva Louko | 11.02.2021

Lomautukset haastavat hotelli- ja ravintola-alaa - Barona: "Tuemme asiakkaitamme liiketoiminnan murroksessa"

b2b Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona Poikkeustila HoReCa

Työpaikan vaihto on iso muutos, johon liittyy paljon tunteita. Jo valmiiksi jännittävään tilanteeseen on nyt saatu lisäelementti koronapandemian vuoksi.
->
Blogit | Katri Hurme | 27.11.2020

Työpaikan vaihtaminen vaatii uudenlaisia taitoja korona-aikana – yksilöiltä ja yrityksiltä

Työnhaku Korona

Työtehtävien, etenemismahdollisuuksien ja palkkauksen lisäksi työnhaun tärkeiksi teemoiksi ovat nousseet työnantajamielikuva ja saumaton hakijakokemus.
->
Blogit | Katri Hurme | 26.11.2020

Miten erinomainen hakijakokemus rakennetaan?

Työnhaku Korona

Baronan ravintola-alan toimialajohtaja Mikael Nuotio uskoo yhteisön ja yksilöiden voimaan ravintola-alan tukemisessa vaikeina aikoina.
->
Blogit | Mikael Nuotio | 30.10.2020

Jokainen meistä voi auttaa ravintola-alaa

Työelämä Hotelli ja Ravintola Vastuullisuus Korona HoReCa

Burger Kingillä järjestetään joka syksy suuri rekrytointikampanja, kun opiskelijat lähtevät uusiin haasteisiin. Miten syksyn 2020 kampanja meni?
->
Blogit | Niina Pietilä | 26.10.2020

Täysin Kingi rekrytointikampanja

Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona HoReCa

Tackork Nauvo on majoitustoimintaan erikoistunut marjatila Nauvossa. Kesällä 2020 huomattiin työvoimapulaa ja Baronan kautta löysivät kaksi uutta kokkia.
->
Blogit | Niina Pietilä | 22.10.2020

Kokille töitä vain neljässä päivässä

Työelämä Hotelli ja Ravintola Korona HoReCa

Keväällä alkanut koronakriisi on vaikuttanut merkittävästi suomalaisten arkeen. Minna Vanhala-Harmanen (CEO, Barona) ja Eija Hakari (henkilöstöjohtaja, YLE) keskustelevat henkilöstöjohtajan työn kulmakivistä etenkin kriisitilanteissa.
->
Blogit | Laura Heikkinen | 30.09.2020

[VIDEO] Strategia toteutuu vain ihmisten kautta, kriisin keskellä ja aina - Eija Hakakari

Työhyvinvointi Työelämän taidot Korona

Minna Vanhala-Harmasen haastattelussa on Stockmannin henkilöstöjohtaja Riikka Mattila. Naiset keskustelevat asiakaskokemuksesta, osaamisesta, asenteesta ja turvallisuuden tunteen luomisesta.
->
Blogit | Laura Heikkinen | 30.09.2020

[VIDEO] Nyt korostuvat asiakasymmärrys ja tunteet - Riikka Mattila

Työhyvinvointi Työelämän taidot Korona

Minna Vanhala-Harmanen ja Anna Perho keskustelevat siitä, mistä saa rohkeutta muutoksessa toimimiseen sekä miten omaa kykyä ja asennetta muutoksessa pärjäämisessä voi kehittää.
->
Blogit | Laura Heikkinen | 30.09.2020

[VIDEO] Kuka selviää kriisistä voittajana? - Anna Perho

Työhyvinvointi Työelämän taidot Korona

Koronakriisi on luonut sekä uusia asiakasryhmiä että uusia verkkokauppoja, kun ihmiset ovat siirtyneet entistä enemmän verkkoon.
->
Blogit | Barona Luova | 07.04.2020

Onko resurssipula tai kiire verkkokauppasi menestyksen esteenä?

Organisaation muutostilanteet etätyö Markkinointi Luova Korona

No More Posts