Ravintola-ala kaipaa apuasi!

Miksu_koronapostaus_1200x630

Koko Suomi ja sen talous on poikkeustilassa koronaviruksen jyllätessä ja matkailu- ja ravintola-ala tuntee sen nahoissaan. Ihmiset toki syövät myös karanteenissa, mutta kansa jää enimmäkseen omien hellojensa äärelle – tämä on erittäin ymmärrettävää ja tarpeellistakin. Vain sosiaalisella eristäytymisellä viruksen leviämistä saadaan hidastettua. Me emme juuri nyt voi olla tiiviissä tiloissa pärskimässä toistemme päälle, vaikka se saattaa tarkoittaa tuhansia lomautuksia ja useita menetettyjä työpaikkoja. Ihmisten terveys on aina ensisijaista ja riskiryhmistä on pidettävä huolta.

Me Barona HoReCassa olemme osa ravintola-alaa, joten meillä on tässä oma lehmä todella syvällä ojassa. Mitä sitä kieltämään, ajat ovat vaikeat, ja me olemme alasta ja sen ihmisistä huolissamme. Pienet ja suuret yritykset ovat ahtaalla, eikä toipuminen tule olemaan helppoa. Jotta liiketoiminta jatkuisi, tulee yrittäjän pitää ovet auki ja padat porisemassa. Ja jotta työntekijät saavat toimeentuloa, tulee heidän olla keittämässä, tarjoilemassa, tiskaamassa ja rahastamassa. Ja sitä ei tehdä etänä.

Joten pyydämme sinua tukemaan omia lempiravintoloitasi, jos taloudellinen tilanteesi ja terveytesi sen sallii:

• Käy hakemassa ruokaa mukaan
• Tilaa ruokaa kotiin (voit pyytää tilauksen jättämistä myös ovelle)
• Osta ravintolaan lahjakortti

Sillä hetken päästä, kun tilanne normalisoituu (niin kuin se aina tekee), me olemme valmiita kirmaamaan omaan tuttuun henkilöstöravintolaamme, tapaamaan kavereita yksillä tai maanittelemaan itkupotkuraivaria saavaa jälkikasvua maistamaan ruokaa edes vähän. Ja silloin olisi sääli, ettei se oma lempiravintola olisikaan enää siellä odottamassa meitä.

SUPPORT YOUR LOCAL RESTAURANT!

Terveisin,
Mikael Nuotio, toimialajohtaja ja koko muu Barona HoReCan henkilökunta

Aiheet: TyöelämäAjankohtaistaHotelli ja RavintolaKorona