Onko resurssipula tai kiire verkkokauppasi menestyksen esteenä?

blogi_verkkokaupat

Maailmanlaajuinen koronapandemia on lisännyt vahvasti kysyntää verkkokaupassa, kun asiakkaat ovat siirtyneet yhä enemmän verkkoon. Poikkeustilanne voi kestää viikkoja tai kuukausia ja siinä ajassa moni ehtii kokeilla erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamista verkossa. Tämä konkretisoituu kokonaan uusina ostajakohderyhminä sekä uusina verkkokauppatoimijoina yritysten turvatessa liiketoimintaansa.

VERKKOKAUPAN PERUSTAMINEN ON NYT ENTISTÄ HELPOMPAA

Useat verkkokauppa-alustat ovat tulleet hienosti yrittäjien tueksi epidemian aikana. Ne tarjoavat esimerkiksi puolen vuoden ajan ilmaista palvelua sekä auttavat uudet verkkokauppayrittäjät alkuun nopeasti ja ilman kustannuksia. Koronakriisissä on syntynyt myös erilaisia kansanliikkeitä, missä yrittäjien tarjoamia palveluita on viety yhteisille alustoille.

Verkkokauppoja liiketoimintanaan tarjoavat yritykset ovat myös aktivoituneet ja tarjoavat palveluitaan entistä edullisemmin. Tästä on esimerkkinä MyCashFlow, jonka tarjoamaan pakettiin kuuluu muun muassa verkkokaupan perustaminen, ylläpito, konsultointi, ulkoasu ja verkkokauppa asennettuna. Nyt jos koskaan kannattaa perustaa verkkokauppa, sillä apuja ja etuja on yrittäjille tarjolla runsaasti.

BARONA LUOVAN PALVELU VERKKOKAUPOILLE TUO NOPEUTTA JA JOUSTOJA TUOTTEIDEN ESITTELYYN

Verkkokaupan räjähdysmäisessä kasvussa kannattaakin varmistaa, että oma verkkokauppa on ajan tasalla ja että uudet tuotteet saadaan mahdollisimman nopeasti esille. Tämä koskee jo olemassa olevia kuin myös kokonaan uusia, juuri perustettavia verkkokauppoja. Näinä aikoina tulee turvata liiketoiminnan tehokkuus ja mahdollisen uuden liiketoiminnan synnyttäminen mahdollisimman nopeasti.

Viestinnän ja markkinoinnin rekrytointeihin sekä henkilöresurssointiin erikoistunut Barona Luova tarjoaa verkkokaupoille apua sisällöntuotantoon ja tuotteiden kuvaukseen. Sisällöntuottajat kirjoittavat tuotetekstejä ja esittelyjä. Valokuvaajat kuvaavat tuotteet ja käsittelevät kuvat toiveiden mukaisesti. Tuotteet voidaan toimittaa kuvattavaksi suoraan kuvaajan studioon tai kuvaaja voi noutaa tuotteet sovitusta paikasta. Sisällöntuottajat työstävät tekstejä luonnollisesti etäyhteyden kautta.

Sisällöntuottajillamme on kokemusta eri toimialoilta. Jos osaajapoolissa ei ole tarjota esimerkiksi juuri oikeanlaisen teknisen tietämyksen osaajaa tuotetekstien kirjoittamiseen, rekrytoimme sellaisen nopeasti pooliin. Apuja saa myös muuhun viestintään ja markkinointiin.

Pystymme toimimaan avuksenne nopeasti ja joustavasti.

Valmiista osaajapoolista saat etäosaajan tarpeen mukaan. Olemme tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse joustavasti. Tapaamiset järjestämme etätyökalujen välityksellä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jaana Kaarela, Barona Luova, 040 - 557 5866, jaana.kaarela@barona.fi

Tutustu Luovaan

Aiheet: Organisaation muutostilanteetetätyöMarkkinointiLuovaKorona

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Toimialat

TUTUSTU LUOVAAN