Ollaan yksin yhdessä #hofficelife

 

hofficelife_jakokuva

Etätyöpäivä. Kello myöhemmin soimaan, hidas aamukahvihetki sängyssä ja supertehokas työpäivä ilman turhia keskeytyksiä. Etätyöskentely on jo pitkään ollut monessa yrityksessä osa arkea, meilläkin tärkeä osa vapauden ja vastuun kulttuuria. Ihana etuoikeus. Mutta, mitä kun ”saako teillä olla etänä?” on muuttunut parissa päivässä kysymykseksi ”miten kauan tätä etäilyä vielä kestää?” 

On luonnollista, että etäily ei tunnukaan enää etuoikeudelta, vaan jopa yksinäiseltä puurtamiselta. Baronan toimihenkilöistä 90 % tekee tällä hetkellä etätöitä vapauden sijaan vastuusta. Nyt vastuun merkitys, ei yhden työyhteisön, vaan kaikkien työelämässä olevien kesken, on suurempi kuin koskaan. 

Onneksi tämä äkillinen muutos työelämässä, toimialasta ja työnkuvasta riippumatta, voi tarkoittaa eristäytymisen sijaan yhteisöllisyyttä,  Sauli Niinistön toivomaa henkistä lähestymistä.

rakennetaan yhteenkuuluvuutta työelämään

Pitkästä aikaa moni voi yhtyä tähän: onneksi meillä on sosiaalinen media! Henkisen jaksamisen ja työinnon säilyttämiseksi on todella tärkeää, että voidaan olla yhteyksissä toisiin, samanhenkisiin ja samanlaista työtä tekeviin ihmisiin.

Nyt SOMEn tärkein tehtävä korostuu: mahdollistaa läsnäoloa hetkissä, joita muuten ei voisi kokea yhdessä. Eikä päinvastoin.”  

OSALLISTU #HOFFICELIFE-SOMEKAMPANJAAN 

Kannustamme kaikkia työelämässä jakamaan kuvia ja kommelluksia kotitoimistolta eli #hofficelta

Moni onkin jo omalle lähiverkostolleen jakanut kuvia etäkonttoreiltaan – laitetaan hyvä ja hauska kiertämään laajemmin!

Tämä pieneltä tuntuva teko voi piristää yllättävän paljon: se voida tuoda inspiraatiota jonkun yksin asuvan, vaikeita aikoja elävän yrittäjän tai 24/7 keskittymisharjoituksessa olevan vanhemman työpäivään. 

OSALLISTU NÄIN:

 1. OTA KUVA sinusta etätöissä, etätyöpisteestäsi tai vaikkapa lounasjumpastasi. 👩‍💻 

 2. KERRO POSTAUKSESSA, MIKÄ KRUUNASI ETÄPÄIVÄSI: tapahtuiko joku moka? Mikä on etäpäiviesi rakkain (oudoin) rutiinisi tai mikä teki sinut iloiseksi tänään?

Lisää vain #hofficelife. Voit jakaa julkaisun Instagramiin, Twitteriin tai LinkedIniin. Humioithan, että Instagram-profiilisi tulee olla julkinen arvontaan osallistuaksesi. Tägää @baronacareers, jos haluat että jaamme julkaisusi Baronan Instagram-storiesiin.

Arvonta on päättynyt. 

 PS. Voit jakaa esimerkiksi:

 • Häiritsikö lapsesi tärkeää videopuhelua? Muistatteko tämän 😂? 
 • Luova ratkaisusi etätyöpisteelle? 
 • Ovatko lemmikkisi nyt onnellisempia, kun olet kotona? Jaa esim. etätoimistokoirakuvia. 🐶
 • Oliko teillä kollegojen kanssa skypelounas? 
 • …vai yhteinen taukojumppa? 
 • ...etäafterit? 
 • Asuvinkit: jakku ja yöpuvunhousut?
 • Miten pieni kerrostaloasunto taipuu viisihenkiselle perheelle?
 • Miten pääset etätyöflowhun? 

Ollaan enemmän läsnä ilman somea taas kun voimme. Olemalla juuri nyt aktiivisia somessa, olemme enemmän yhdessä. 


ARVONNAN SÄÄNNÖT (päättynyt)

Järjestäjä: Barona Oy, Töölönlahdenkatu 3b, 00100 Helsinki.
Facebook, Twitter tai LinkedIn ei ole osallisena arvontaan. 

Osallistuminen: Voit osallistua arvontaan 23.3–20.4.2020 Instagramissa, Twitterissä, LinkedInissä tai Facebookissa tekemällä kuvallisen postauksen. Osallistumalla kilpailuun annat järjestäjälle luvan käyttää postauksiasi järjestäjän eri viestintäkanavissa. Tarkemmat osallistumisohjeet postauksen sisällöstä löydät tältä sivustolta "Osallistu näin" -osiosta.

Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kerran viikossa. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 48 tunnin sisällä, arvomme uuden voittajan. Voit voittaa arvonnan yhden kerran koko arvontakampanjan aikana.

Palkinto: Tue yrittäjää (support your local)! Arvonnan voittaja saa lahjakortin (arvo 80 €) haluamaansa palvelualan yritykseen* (*ravintola, parturi-kampaamo, urheiluhieronta, kauneushoitola). Palkintoja on yhteensä 1 kpl 80 e lahjakortti/vko, yhteensä 4 kpl . Järjestäjä vastaa palkinnon lakisääteisestä arpajaisverosta.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Aiheet: etätyöTyöelämäAjankohtaista#hofficelife